Juani betyder  “Under Solen” på Swahili, et sted for enhver Rhodesian Ridgeback

Vores fantastiske Ridgeback tæve, Shangalia Avani Kamili, har dannet grundlaget for Juani Rhodesian Ridgebacks. Kamili betyder Perfekt på Swahili, og perfekt er hun i vores øjne.

Juani Rhodesian Ridgebacks stiler efter kernesunde og kærlige Rhodesian Ridgebacks. Vi udvælger avlsliner med stor omhu, og går ikke på kompromis. Der stilles lige så høje krav til temperament, sundhed og bygning af avlsparret som til linjerne de afstemmer fra.

Værdier

Vi opdrætter moderne, med fokus på sundhed og velvære. I tiden hvalpene er i Camp Juani, er det et liv med 100% naturlig stimulering, med tilgang til det frie liv og udfordringer.

Som minimum følger vi de etiske retningslinjer stillet af Rhodesian Ridgeback Klubben, og en stor del af vores erfaring stammer fra samarbejde med de bedste kenneler i Europa.

Om Os

Juani Rhodesian Ridgbacks drives af Dorthe & Sven, et par hunde-tosser med stor passion for Ridgebacks. Vi bor langt ude på den jyske hede, på en helt ideel naturgrund for hundene og os. Vi bruger så meget tid med dem vi kan, og elsker deres selskab hvorend vi er – på vandreture i ind og udland eller ZEN-momenter på terrassen – de er altid med os. Det er netop dét en Ridgeback kan.

RRK

RRK

Juani er medlen af  Rhodesian Ridgeback Klubben (RRK), en specialklub under DKK, og følger RRK etiske retningslinjer for avl.

DKK

DKK

Juani er medlem af Danish Kennel Klub (DKK), hvilket sikre fuld indsigt og sporbarhed af vores avlsarbejde.

DKK Breeder

DKK Breeder

Juani har deltaget i DKK avlskurser

FCI

FCI

Juani opdrætter kun i DKK og dermed FCI regi. Alle hvalpe vil bære en DKK og FCI international anerkendt stamtavle.