Juani Rhodesian Ridgebacks

Juani Rhodesian Ridgebacks stiler efter kernesunde og kærlige Rhodesian Ridgebacks. Vi udvælger avlsliner med stor omhu, og der stilles lige så høje krav til temperament, sundhed og bygning af avlsparret som til linjerne de afstemmer fra.

Vi opdrætter moderne, med fokus på sundhed og velvære. I tiden hvalpene er i Camp Juani, er det et liv med 100% naturlig stimulering, med tilgang til det frie liv og udfordringer. I Juani fodres hvalpene med BARF – Biologisk Afpasset Rå Foder.

Vores fantastiske Ridgeback tæve, Shangalia Avani Kamili, har dannet grundlaget for Juani Rhodesian Ridgebacks. Kamili betyder Perfekt på Swahili, og perfekt er hun i vores øjne.

Smukke Juani Carmeni Marula viderefører vores basislinje fra Kamili. Med Kamili og fantastisk Mr Martell, er vi sikker på, at Marula vil bære vores værdier videre.

Saimons Praide Divine Sunshine for Juani (Sunshine) er en drøm, der er gået i opfyldelse – at få endnu en basislinje i Juani, og dermed doble op på både avlsmaterialet og potentiale.

Juani betyder  “Under Solen” på Swahili, et sted for enhver Rhodesian Ridgeback

Om Os

Juani Rhodesian Ridgebacks drives af Dorthe og Sven, et par hundeentusiaster med stor passion for Ridgebacks. Vi bor langt ude på den jyske hede, på en naturgrund, der er helt ideel for både hundene og os. Vi tilbringer så meget tid med dem, som vi kan, og elsker deres selskab, uanset hvor vi er – på vandreture i både ind- og udland eller ZEN-momenter på terrassen. De er altid med os. Det er netop det, en Ridgeback kan.

Vi er begge aktive i Rhodesian Ridgeback Klubben og har været medlemmer siden 2002. Sven er næstformand i bestyrelsen og er med til at arrangere de årlige udstillinger og andre aktiviteter. Dorthe er medarrangør af schweisssporprøver i klubregi, men også i samarbejde med andre klubber.

Juani Rhodesian Ridgebacks
Puglundvej 40
6800 Varde, Denmark
M: +45 4089 7355
E: dorthe@juani.dk
F: Juani Rhodesian Ridgeback | Facebook

Camp Juani

Camp Juani arrangeres, når der er hvalpe. Det er en naturlig udvidelse af hvalpestuen. Her bliver hvalpene løbende udfordret med træstammer, reb, elefantriste, samt balance-, lyd- og duftudfordringer. De møder også de voksne Ridgebacks i vores flok. Store solsejl sørger for skygge og læ for regn, og der er små telte, hvor hvalpene kan tage en lur. Så snart hvalpene kan, følger de med os rundt i haven og og skoven, hvor de lærer at følge os og flokken i en større verden.

RRK

RRK

Juani er medlen af  Rhodesian Ridgeback Klubben (RRK), en specialklub under DKK, og følger RRK etiske retningslinjer for avl.

DKK

DKK

Juani er medlem af Danish Kennel Klub (DKK), hvilket sikre fuld indsigt og sporbarhed af vores avlsarbejde.

DKK Uddannet

DKK Uddannet

Juani har deltaget i DKK avlskurser

DKK Basis+

DKK Basis+

Vi opdrætter som minimum ud fra  RRK og DKK’s avlsanbefalinger, og derfor bliver stambogen påført Basis Plus-logo

FCI

FCI

Juani opdrætter kun i DKK og dermed FCI regi. Alle hvalpe vil bære en DKK og FCI international anerkendt stamtavle.