Juani Rhodesian Ridgebacks

Juani Rhodesian Ridgebacks stiler efter kernesunde og kærlige Rhodesian Ridgebacks. Vi udvælger avlsliner med stor omhu, og der stilles lige så høje krav til temperament, sundhed og bygning af avlsparret som til linjerne de afstemmer fra.

Vi opdrætter moderne, med fokus på sundhed og velvære. I tiden hvalpene er i Camp Juani, er det et liv med 100% naturlig stimulering, med tilgang til det frie liv og udfordringer. I Juani fodres hvalpene med BARF – Biologisk Afpasset Rå Foder.

Vores fantastiske Ridgeback tæve, Shangalia Avani Kamili, har dannet grundlaget for Juani Rhodesian Ridgebacks. Kamili betyder Perfekt på Swahili, og perfekt er hun i vores øjne.

Smukke Juani Carmeni Marula viderefører vores basislinje fra Kamili. Med Kamili og fantastisk Mr Martell, er vi sikker på, at Marula vil bære vores værdier videre. Marula er opkaldt efter det afrikanske træ af samme navn, hvorom der sigesDer findes myriader af træer og buske herude i den afrikanske bush, men ingen knapt så signifikant som livets træ, Marula“.

Saimons Praide Divine Sunshine for Juani (Sunshine) er en drøm, der er gået i opfyldelse – at få endnu en basislinje i Juani, og dermed doble op på både avlsmaterialet og potentiale. Linjerne der indgår i Sunshine er bestemt ikke ukendte for os, og flugter perfekt med Marula igennem hendes far, Mr Martell. Mr Martells opdrætter har også afkom af Sunshine’s mor, Sandy.

Juani betyder  “Under Solen” på Swahili, et sted for enhver Rhodesian Ridgeback

Om Os

Juani Rhodesian Ridgbacks drives af Dorthe & Sven, et par hunde-tosser med stor passion for Ridgebacks. Vi bor langt ude på den jyske hede, på en helt ideel naturgrund for hundene og os. Vi bruger så meget tid med dem vi kan, og elsker deres selskab hvorend vi er – på vandreture i ind og udland eller ZEN-momenter på terrassen – de er altid med os. Det er netop dét en Ridgeback kan.

Juani Rhodesian Ridgebacks
Puglundvej 40
6800 Varde, Denmark
M: +45 4089 7355
E: dorthe@juani.dk
F: Juani Rhodesian Ridgeback | Facebook

RRK

RRK

Juani er medlen af  Rhodesian Ridgeback Klubben (RRK), en specialklub under DKK, og følger RRK etiske retningslinjer for avl.

DKK

DKK

Juani er medlem af Danish Kennel Klub (DKK), hvilket sikre fuld indsigt og sporbarhed af vores avlsarbejde.

DKK Breeder

DKK Breeder

Juani har deltaget i DKK avlskurser

FCI

FCI

Juani opdrætter kun i DKK og dermed FCI regi. Alle hvalpe vil bære en DKK og FCI international anerkendt stamtavle.